John Gholson | The Magicians | épisode 11 streaming The Distance

Fidelio - Alice utazása

Watch Fidelio - Alice utazása
6.3/10 stars from 397 users.

Fidelio - Alice utazása Teljes film

7/10 (1 szavazat)
Tartalom:
Szokatlan foglalkozást űz a harmincéves Alice, másodgépészként dolgozik egy teherhajón. Miközben az élettársa, Felix a szárazföldön vár rá, addig ő az öreg Fidelio fedélzetén a tengereket járja. Imádja a munkáját, de attól, hogy férfimunkát végez, még nő marad: szívvel, vágyakkal, csábítással. Ilyen körülmények között nem meglepő, hogy a legénység másik fele nem marad érzéketlen a bájai iránt. A helyzet nemcsak Felix és a legénység miatt bonyolult, Alice rájön, hogy a kapitány az egykori első szerelme.
Eredeti Cím:Fidelio, l'odyssée d'Alice
Év:2014
Játékidő:97 perc
IMDb értékelés:6.3 / 397 adatlap
Kategória:Dráma
Írta:Clara Bourreau, Lucie Borleteau, Mathilde Boisseleau,
Rendezte:Lucie Borleteau,
Szereplők:Marlo Aznar, Thomas Scimeca, Corneliu Dragomirescu, Marc-Antoine Vaugeois, Ireneo San Andres, Manuel Ramirez, Bogdan Zamfir, Nathanaël Maïni, Jean-Louis Coulloc'h, Pascal Tagnati, Anders Danielsen Lie, Melvil Poupaud, Ariane Labed, Oscar Papin, Philippe Labed, Brigitte Borleteau, Noa Ammar, Aurélie Girard, Vimala Pons, Laure Giappiconi, David Dupays, Bruno Nieri, Luc Catania,
Jan Privat,
Többi szereplő »

Kulcsszavak amire kerestek: Fidelio - Alice utazása letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Fidelio - Alice utazása (2014) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Nincsenek hozzászólások!