Oblivion
Watch movie

Ben 10 és az idegen erők

Watch Ben 10 és az idegen erők
6.9/10 stars from 3317 users.

Ben 10 és az idegen erők online sorozat

0/10 (0 szavazat)
Tartalom:
Öt év telt el Ben 10 legutóbbi kalandjai óta és most, a 15 éves Ben Tennyson újra felcsatolja a szuper omnitrixet, génfegyver karóráját, amellyel képes átalakulni 10 idegen lény közül bármelyikké, megszerezve azok bizarr szupererejét. Unokahúgával, a mindig nyugodt Gwen Tennyson és a mindent kibíró egykor félelmetes riválisával Kevin Levinnel Ben küldetése három részből áll: megtalálni az eltűnt Max nagyapát, összegyűjteni és kiképezni egy tinédzser hősökből álló csapatot az eljövendő apokaliptikus harcra, és hogy tisztázza a félelmetes Csúcsvér intergalaktikus cselszövését, egy erőteljes idegen inváziót, melynek célja, hogy megsemmisítsenek minden intelligens életformát a galaxisban, kezdve a Földdel.
Eredeti Cím:Ben 10: Alien Force
Év:2008
Játékidő:22 perc
IMDb értékelés:6.9 / 3,317 adatlap
Kategória:Animáció, Sci-Fi, Családi, Akció
Írta:James Krieg, Stan Berkowitz, Eugene Son, Len Wein, Joe Casey, Joe Kelly, Duncan Rouleau, Steven T. Seagle, Dwayne McDuffie, Len Uhley, Matt Wayne, Charlotte Fullerton,
Rendezte:Dan Riba, Butch Lukic, John Fang, Rick Morales,
Szereplők:Yuri Lowenthal, Dee Bradley Baker, Ashley Johnson, Greg Cipes,

Kulcsszavak amire kerestek: Ben 10 és az idegen erők letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Ben 10 és az idegen erők (2008) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Nincsenek hozzászólások!